Wandelen, traplopen, fietsen, sporten….  Als u last heeft van uw knie ervaart u pijn en/of beperking in het bewegen, heel vervelend als u graag beweegt en actief wilt zijn.
Een veel voorkomende klacht is artrose (slijtage) van de knie die meestal voorkomt op latere leeftijd, maar u kunt ook klachten krijgen door overbelasting met sporten of door zwaar werk. 
Heeft u kniepijn of ervaart u stijfheid van de knie? Onze fysiotherapeuten kunnen onderzoeken wat er aan de hand is , en we begeleiden u naar herstel zodat u weer pijnvrij kunt bewegen!

Maak een afspraak
 
Behandeling knieklachten:

De behandeling van uw knieklacht is altijd op maat. Een nauwkeurig onderzoek door onze therapeuten geeft een juiste diagnose en hierop volgt een therapieplan.

Met algemene fysiotherapie krijgt u oefeningen om de spierkracht, beweeglijkheid en stabiliteit van de knie te verbeteren, en u krijgt adviezen en inzicht hoe u met uw klacht kunt omgaan en welke bijdrage u zelf kunt geven om aan uw herstel te werken.

Met manuele therapie kunnen we de beweeglijkheid van uw knie verbeteren door middel van mobilisaties.Knieklachten
Medical taping is een goed middel om uw knie te ondersteunen, bijvoorbeeld bij sportblessures of artrose. U heeft minder pijn en kunt beter bewegen.

Heeft u artrose van de knie, of bent u geopereerd aan een nieuw knie ?  Heeft u een blessure aan uw knie door sporten, of wilt u weer gaan sporten na een operatie? Wij bieden op onze lokatie MPoint (sport)revalidatie aan. U gaat met onze gespecialiseerde fysiotherapeuten in de oefenzaal gericht aan de slag met oefeningen om zo snel mogelijk weer te kunnen sporten, fietsen of wandelen.

Heeft u specifieke knieklachten door hardlopen? Een hardloop-analyse kan de oorzaak van uw knieklacht opsporen.

Dry needling kan ondersteunend werken bij pijnlijke spieren rondom de knie.

Shockwavetherapie kan ook uiterst effectief werken op de pijnlijke plekken rondom de knie en onder de knieschijf. 

 Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak een afspraak