Route met de auto
[A15 afslag Hoogvliet, Groene Kruisweg vanuit richting Rotterdam]
Na het passeren van de Spijkenisser Brug gaat u bij de verkeerslichten linksaf. U rijdt nu rechtdoor richting de wijk Waterland. U passeert hierbij vier maal verkeerslichten. Na het passeren van het vijfde verkeerslicht [u verlaat nu de Ringweg, Dijkgraaflaan] rijdt u tot voorbij het kruispunt en slaat de eerstvolgende inrit rechtsaf en aan het eind van de inrit linksaf. Onze praktijk (hoofdvestiging) is gevestigd aan de rechterzijde, vlak voordat u Winkelcentrum Waterland opgaat. Voor onze vestiging M.Point rijdt u tot voorbij het kruispunt en slaat vervolgens de eerstvolgende weg linksaf (De Ganzejager). Deze weg rijdt u uit tot het eind en aan uw rechterzijde draait u de parkeerplaats van M.Point Life Style Center op.

[A15 afslag Spijkensse via Hartelbrug, Groene Kruisweg uit de richting Heenvliet]
U volgt u de borden Nieuw Beijerland [veerpont]. Nadat u de metrobaan bent gekruist, gaat u niet rechtsaf richting Nieuw Beijerland, maar vervolgt u uw weg rechtdoor (de ringweg). Aan het eind van deze weg slaat u rechtsaf [verkeerslichten, t-splitsing, Dijkgraaflaan]. U slaat vervolgende de eerstvolgende inrit rechtsaf en aan het eind van de inricht links. Onze praktijk is gevestigd aan de rechterzijde, vlak voordat u Winkelcentrum Waterland opgaat. Voor onze vestiging M.Point rijdt u tot voorbij het kruispunt en slaat vervolgens de eerstvolgende weg linksaf (De Ganzejager). Deze weg rijdt u uit tot het eind en aan uw rechterzijde draait u de parkeerplaats van M.Point Life Style Center op.

Er is slecht een beperkt aantal parkeerplaatsen bij onze hoofdevestiging, er zijn wel enkele parkeerplaatsen voor mindervaliden. Als alternatief kunt u parkeren op de grote parkeerplaats van Winkelcentrum Waterland (één inrit verder) en op het parkeerdek van supermarkt Jumbo. Onze vestiging M.Point heeft ruim voldoende parkeerplaatsen.

Route met het openbaar vervoer
Vanaf Metrostation Spijkenisse-Centrum pakt u bus 85. U stapt uit in de wijk Waterland, halte Vlinderveen of Baarsveen. U loopt richting Winkelcentrum Waterland. Onze praktijk (hoofdvestiging) is gevestigd schuin tegenover de Lidl supermarkt. Ook onze vestiging M.Point is een kleine 10 minuten lopen vanaf het dichtstbijzinde busstation. U steekt op winkelcentrum Waterland (tegenover de cafetaria Verhage) de weg over en loopt De Ganzejager uit.

Voor informatie over dienstregelingen belt u OV Reisinformatie (tel. 0900-9292) of kijkt u op internet:

Connexxion Vervoersinformatie
9292 OV Reisinformatie